Om Easy Phone Repair

Hurtig, effektiv og professionel behandling

Da vi grundlagde Easy Phone Repair, startede vi ud med en vision om at blive Danmarks førende reparatører inden for smartphones og tablets. Vi har siden da arbejdet hårdt og intenst for at nå vores mål, med stor stor succes, og vi står nu derfor med kort vej igen, hvilket gør os utrolig stolte.

Vi åbnede vores første butik i Kolding i år 2015 og er siden da vokset til hele 13 butikker rundt i hele Jylland. Vi er dermed allerede nu Jyllands største reparatør inden for vores felt.

Vi stiller os dog aldrig tilfredse med at være næstbedst. Vi åbner derfor inden længe 3 nye butikker i København og vil fortsat udvide, så vi kan blive Danmarks største og bedste kæde.

Grunden til vores succes skal findes i vores altid tilfredse kunder, som vi altid møder med et smil. Udover vores utrolig venlige og kundeorienterede behandling får vi også meget ros for vores hurtige, effektive og professionelle behandling.

24 MDR. GARANTI

Vælger du at få lavet dit produkt hos os får du 24-måneders garanti

Hurtig reparation

Vi tilbyder en yderst hurtig reparation af din tablet/telefon.

Gratis lånetelefon

Vi tilbyder en gratis lånetelefon imens vi laver din mobiltelefon.

De bedste priser

Vi går også efter at give vores kunder de bedste priser, hvilket er muligt for os, da vi har vokset os så store og derfor køber materialer ind i store partier, hvilket i sidste ende går til vores kunders fordel. Vi har derfor mange kunder, der vender tilbage til os igen og igen, hvilket gør os meget stolte.

Vi arbejder knaldhårdt på at forbedre hvert eneste aspekt i måden, vi driver vores virksomhed på og stræber efter ALTID at overgå vores konkurrenter på hvert eneste parameter.

Vi elsker feedback, da det er sådan, at vi kan blive bedre. Vi vil derfor altid gerne høre, hvordan din oplevelse med vores service har været. Er du ikke som kunde tilfreds, er vi heller ikke tilfredse!

Du finder vores nuværende butikker i Haderslev, Viby J, Kolding, Kalundborg, Vejle, Tønder, Aabenraa, Varde, Ringsted, Sønderborg, Fredericia, Grenå og Esbjerg.