Reparations- og udskiftningsservice i topklasse hos Easy Phone Repair

Få reparations- og udskiftningsservice i topklasse hos Easy Phone Repair.

Hos vores reparatører er din telefon eller tablet i nogle af de mest erfarne og kompetente hænder, og vi er så sikre på det stykke arbejde, som vi udfører, at vi tilbyder 24-måneders garanti på alle vores reparationer. Derudover tilbyder vi en yderst hurtig reparation af din tablet/telefon, så du skal undvære den i så kort tid som muligt.

Vores priser er altid super skarpe og konkurrencedygtige. Dette er muligt for os, da vi køber vores materialer ind i store mængder og derfor kan give vores kunder et professionelt resultat til lavpris.

Vi ekspederer både fysisk i butikken, men også via telefon og e-mail. Har du spørgsmål, eller vil du gerne kende status på din reparation, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Venlig, kundeorienteret, effektiv og professionel behandling af alle vores kunder

Om EasyPhoneRepair

Da vi grundlagde Easy Phone Repair, startede vi ud med en vision om at blive Danmarks førende reparatører inden for smartphones og tablets. Vi har siden da arbejdet hårdt og intenst for at nå vores mål, med stor stor succes, og vi står nu derfor med kort vej igen, hvilket gør os utrolig stolte.

Vi åbnede vores første butik i Kolding i år 2015 og er siden da vokset til hele 13 butikker rundt i hele Jylland. Vi er dermed allerede nu Jyllands største reparatør inden for vores felt.

Vi stiller os dog aldrig tilfredse med at være næstbedst. Vi åbner derfor inden længe 3 nye butikker i København og vil fortsat udvide, så vi kan blive Danmarks største og bedste kæde.