Easy Phone Repair erhversaftale

Få en favorabel serviceaftale med Easy Phone Repair – og slip for bøvlet med at finde en reparatør, når du har brug for en. Du kan samle alle dine reparationer ét sted, hvor du er garanteret den samme og sikre service. Vi reparerer dine Apple produkter og Samsung smartphones fra dag til dag – og med garanti.

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Easy Phone Repair tilbyder erhvervsaftaler til både store såvel som små virksomheder.
Vi sætter en stor ære i at udføre et så professionelt stykke arbejde som muligt for jer som erhvervsdrivende, da vi ved, at kommunikation er en af de vigtigste komponenter for at drive en succesfuld virksomhed. Derfor ved vi også, at en ikke-funktionsdygtig telefon eller tablet kan koste virksomheden vigtig omsætning.

Lånetelefon
Vi tilbyder virksomheden gratis lånetelefon under reparation.

Venlig, kundeorienteret, effektiv og professionel behandling af alle vores kunder

Erfarne Reparatører

Vores kompetente og erfarne reparatører arbejder effektivt og benytter udelukkende reservedele af højeste kvalitet. På trods af at vi udfører reparationen på rekordtid, skal dette ikke komme på bekostning af en perfekt reparation. Vi tilbyder derfor også 24-måneders garanti på alle reparationer.

Vi laver gerne rabataftaler

Hos Easy Phone Repair værdsætter vi et godt og tillidsfuldt samarbejde. Vi tilbyder derfor vores faste erhvervskunder eksklusive rabatter og tilbud, som vi gerne skræddersyer til lige netop jeres behov som virksomhed. Tøv aldrig med at ringe til os, hvis I ønsker at høre nærmere om dette.

Kontakt os